Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας και διακίνησης λιπαντικών, μπαταριών και συναφών ειδών πάνω από 40 χρόνια. Ξεκίνησε το 1970 με τον διακριτικό τίτλο BROUNT OIL και γρήγορα ανέπτυξε ισχυρή παρουσία στον χώρο των πετρελαιοειδών. Βραβεύεται με τον τίτλο "Χρυσός Συνεργάτης μεταπώλησης λιπαντικών SHELL" και ταυτόχρονα αναπτύσσει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παραγωγούς λιπαντικών εξασφαλίζοντας έτσι τεράστια ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Από το 2010 η εταιρία ανήκει εξολοκλήρου στην οικογένεια Σίδερη συνεχίζοντας την παράδοση με συνέπεια και αξιοποιώντας την εμπειρία χρόνων.

 

Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν απόλυτα κάθε απαίτηση, από τον οδηγό μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, μέχρι τον επαγγελματία οδηγό, τον αγρότη αλλά και τις ανάγκες της βαριάς βιομηχανίας. Με εμπειρία 40 χρόνων στην υποστήριξη της βιομηχανίας και καταρτισμένο προσωπικό, σας βοηθάμε να επιλέξετε τον τύπο του λιπαντικού που ταιριάζει στο μηχάνημά σας, το σκάφος ή το όχημα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Πώληση χονδρική - λιανική σε Εμπόριο Πετρελαιοειδών και Συναφών Ειδών. Λιπαντικά Βιομηχανίας, Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών, Βαρέων οχημάτων, Γράσα, Ειδικά πρϊόντα, Πρόσθετα. Πώληση χονδρική - λιανική. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο